KoderLine
KoderLine
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення
список програм

Громадське харчування

  • Безкоштовна доставка і встановлення (протягом 1-3 днів)

  • Повний спектр послуг із впровадження, налаштування і обслуговування програм

  • 3 місяці безкоштовних оновлень в подарунок
Повний доступ на 7 днів
Замовити демо-доступ

Призначення

«Громадське харчування» — програма для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку на підприємствах харчування найбільш різного типу: ресторанів, барів, кафе, їдальнь і виробничих цехів.

Можливості

    «Громадське харчування» — необхідна програма для бухгалтера-калькулятора, технолога, комірника ресторану чи кафе. Рекомендується для будь-яких типів ресторанів, барів, їдальнь і кафе, також невеликих виробничих цехів.

    «Громадське харчування» - це зручно:

  • програма розроблена на основі «Бухгалтерія 8»
  • бухгалтерський і податковий облік ведеться із врахуванням особливостей підприємства громадського харчування
  • облік ведеться одночасно по декількох організаціях у загальній інформаційні базі
  • підтримуються різні системи оподаткування
  • ведеться облік господарських операцій у іноземній валюті і умовних одиницях
  • облік додаткових витрат
  • облік товарно-матеріальних цінностей
  • ведення необмеженої кількості рецептур страв і напівфабрикатів
  • дві схеми документообігу для виробництва продукції: пряма схема і зворотна схема (від реалізації)
  • все необхідне на «робочому столі»: довідники, журнали, документи і звіти
  • «Громадське харчування» - це функціонально:

    Довідники:

  • структурований перелік страв, заготовок і продуктів
  • види номенклатури: страва, заготовка, матеріал, продукція, технологічний залишок
  • сезонні коефіцієнти
  • ХЕХ
  • декілька «видів меню» із різною вартістю товарів і страв
  • Приготування і списання:

  • використання для страви декількох рецептур із можливістю вибору потрібної в момент приготування
  • рецептури для приготування, оброблення, розкомплектації
  • схема «страва у страві»
  • список взаємозамінюваних продуктів (аналогів) для виробництва і калькуляцій
  • облік заготовок, облік виробничих затрат, сезонності
  • облік спецій
  • списання спецій для виключення помилкового заокруглення
  • Партіонний облік:

  • облік товарів, матеріалів і готової продукції
  • оцінка МПЗ під час їх вибуття різними способами для кожної організації
  • роздільний облік товарів одного і того ж найменування, які надійшли у різний час і по різних цінах
  • Складський облік:

  • ведення кількісного обліку
  • ведення кількісно-сумарного обліку
  • відслідковування залишків продуктів чи страв на обраному складі
  • проведення інвентаризації на складі товарів, продуктів, страв
  • інвентаризація складу
  • Облік торговельних операцій:

  • облік операцій надходження і реалізація товарів і послуг
  • облік на роздрібних складах із використанням рахунку 285 «Торгова націнка»
  • відображення повернень товарів від покупця і постачальнику
  • використання декількох типів цін: оптова, роздрібна, закупівельна і т.д.
  • автоматичне визначення ціни із розрахунку собівартості і націнки
  • інвентаризація на складі товарів, продуктів, страв
  • Бухгалтерський облік:

  • облік комісійної торгівлі
  • облік зворотної багатообігової тари
  • банківські і касові операції
  • розрахунки із контрагентами
  • облік основних ресурсів, нематеріальних і малоцінних активів
  • облік основного і додаткового виробництва
  • облік додаткових витрат
  • облік зарплати і кадровий облік
  • Звітність:

  • калькуляції за період
  • склад страви
  • товарний облік
  • аналіз випуску продукції
  • витрати продуктів
  • контрольний лист витрат продуктів
  • витрат спецій
  • відомість залишків
  • залишки і обіги товарів і страв
  • звіт про прибуток від реалізації
  • Уніфікована звітність:

  • калькуляційна картка
  • контрольний розрахунок спецій
  • вимоги до комірки
  • акт оброблення
  • акт проробки
  • технологічна карта
  • техніко-технологічна карта
  • відомість обліку залишків продуктів
  • контрольний розрахунок витрат продуктів
  • «Громадське харчування» - це універсально:

  • завантаження даних про реалізацію товарів і страв із фронт-офісних систем:
  • -РЕСТАРТ;

    -Ресторан;

    -Ресторан+Бар+Кафе, редакція 1.5, українська версія;

    -тільки завантаження даних про реалізацію із UCS Rkeeper v.6.

  • завантаження технологічних карт із «Електронного збірника рецептур страв і кулінарних виробів»;
  • обмін даними з «Управління торгівлею»;
  • обмін даними з «Роздрібна торгівля»;
  • вивантаження даних в «Зарплата і Управління Персоналом»;
  • вивантаження даних в конфігурацію «Бухгалтерія 8»;
  • перенесення даних із інформаційних баз «Бухгалтерія підприємства 7.7».

Способи оплати

  • Безготівковий платіж
  • Безготівковий платіж (через касу)
  • Через банківський онлайн-акаунт

Способи доставки

  • Укрпоштою
  • Кур'єром
  • Самовивіз з офісу (для акційних програм)

Обслуговування

  • Впровадження програми
  • Налаштування
  • Дороблення функціоналу
  • Обслуговування програм
  • Супровід програм
  • Навчання і консультації
  • Перенесення даних
  • Інтеграція із іншими системами
  • Персональний програміст

Ви отримуєте:

  • Персонального програміста
  • Виконання робіт у офісі чи віддалено
  • Попередню оцінку робіт
  • Вартість*: 800 грн./год.
  • *ціни вказані без ПДВ